<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.06.2023 5954

Підживлення томатів та огірків, яке здатне "оживити" навіть зів'ялі кущики

ТСН.ua пише про просте і бюджетне підживлення томатів та огірків, про яке повиннен знати кожний городник.

4eafef9faf65fca8f8d2613fc172de0e_22.06.23

Щоб томати та огірки гарно росли та рясно плодоносили, їх рекомендується підживлювати простим, але ефективним засобом, який можна знайти в кожному домі.

Йдеться про лимонну кислоту. Мало хто знає, але вона здатна "оживити" навіть ті кущики цих овочевих культур, які дуже сильно зів'яли і мають млявий вигляд. Підживлення томатів та огірків лимонною кислотою допомагає покращити метаболічні процеси, стимулювати зростання рослин, перетворити важкодоступні макро- і мікроелементи, які є в ґрунті, в ту форму, яка більш доступна для них.

Приготувати таке підживлення дуже просто. Потрібно взяти 1 столову ложку лимонної кислоти та 10 літрів води. Розвести речовину в рідині. Підживлення вноситься лише після основного поливання. Під один кущик потрібно 0,5-1 літр розчину (залежно від розміру).

Щоб покращити стан томатів та огірків, підживлення слід використовувати раз на 2-3 тижні.

Оценка материала:

5.00 / 3
Підживлення томатів та огірків, яке здатне "оживити" навіть зів'ялі кущики 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
22.06.2023 5954
Еще материалы раздела «Суспільство»