<
НОВИНИ ДНЯ: Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  "Піхота зробила все можливе": DeepState – про скандал зі 125-ю бригадою  Рецепт карі з курячим філе та болгарським перцем  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  Оновлення даних у ЦНАП: коли у Києві запрацює послуга  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитуваннявсі новини дня
Політика
Україна
23.06.2023 307

РФ готується влаштувати теракт на "Кримському титані": є загроза як для неї самої, так і для сусідів

Внаслідок підриву в повітря можуть піднятися небезпечні хімічні речовини.

4a8ffb1b109dd4d1a1bcf4f084253e82_23.06.23

Російські окупанти готують в окупованому Армянську, що в Криму, теракт на хімічному підприємстві "Кримський титан". Постраждати від цього можуть Турція та Румунія. Пише ТСН. 

Про це в ефірі телеканалу “FreeДом” повідомила начальниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

"Якщо підрив Каховської ГЕС - це все-таки була порівняно локальна катастрофа в межах України, то вибух хімічного підприємства - це все-таки поширення небезпечних речовин повітрям. Залежно від напрямку руху повітря, небезпека може загрожувати і мешканцям Туреччини, і мешканцям Росії, і мешканцям Румунії", - заявила Наталія Гуменюк.

Нагадаємо, що російські загарбники можуть створити у Криму техногенну катастрофу.

Оценка материала:

5.00 / 2
РФ готується влаштувати теракт на "Кримському титані": є загроза як для неї самої, так і для сусідів 5.00 5 2
Політика / Україна
23.06.2023 307
Еще материалы раздела «Україна»