<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.06.2023 399

Спека до +32 і грози: синоптики дали детальний прогноз погоди до кінця тижня в Україні

Найближчими днями до України прийде справжня літня спека з температурою до +32 градуси. Проте вже у неділю значно посвіжішає, більшість областей накриють дощі з грозами.

Про це повідомляє Укргідрометцентр. Позагоряти на сонці в такі спекотні дні вдасться лише жителям частини областей, адже на решті територій до кінця тижня йтимуть дощі. Пише OBOZREVATEL.

У п'ятницю, 23 червня, суха та сонячна погода очікується у центральних, східних та південних регіонах. На решті території України – синоптики прогнозують в основному короткочасні дощі, подекуди із грозами. Водночас у всіх областях України у п'ятницю прогнозується справжня літня спека  – +28…+32 градуси.

У суботу, 24 червня, дощі синоптики прогнозують майже у всіх областях, окрім Херсонщини та Криму. Та попри опади, стовпчики термометрів у більшості областей піднімуться до +29…+32 градусів. Прохолодніша погода очікується на заході України – там синоптики вдень прогнозують лише  +21…+23 градуси.

У неділю, 25 червня, в частині областей значно посвіжішає – очікується +19…+24 градуси. Трохи тепліше буде в деяких східних та південних областях. Так на Одещині та Запоріжжі очікується +27…+29 градусів. Суха погода буде лише на Херсонщині, Дніпровщині, Донеччині, Запоріжжі та Криму, в решті регіонів – дощі.

Як повідомляв OBOZREVATEL, синоптики прогнозують розпал літа дуже спекотним, без значних опадів. Червень виявився досить мінливим, але попереду українців чекає стабільно сухий сезон із температурою на 1-2 градуси вищою за норму.

Оценка материала:

5.00 / 2
Спека до +32 і грози: синоптики дали детальний прогноз погоди до кінця тижня в Україні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.06.2023 399
Еще материалы раздела «Суспільство»