<
НОВИНИ ДНЯ: Гетманцев шокував заявою про фінансування ЗСУ  Фритата з пастою: рецепт сніданку з залишків вечері  Чи варто зараз купувати нерухомість: експерти розповіли, що буде з цінами до кінця літа  В Україну повернеться спека: синоптики дали детальний прогноз до кінця тижня  "Мирний план" Путіна: чи може він стати він реальною основою для переговорів між Україною та Росією  Омлет зі спаржевою квасолею: чудова ідея для сніданку  Місцями дощі та навіть грози: прогноз погоди в Україні на 27 червнявсі новини дня
Політика
Україна
24.06.2023 389

ЗСУ відремонтували Т-90, який росіяни потопили у річці. Він вже "воює" проти ворога

Окупанти втопили власний танк Т-90 в річці. Українські військові дістали його з водойми і відремонтували, він вже допомагає ЗСУ нищити ворога.

imgonline_com_ua_resize_apgwqvj1dmoog_650x410_24.06.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram "Українська оборонна промисловість".

"На відео - "потопельник", трофейний Т-90, який кинули окупанти, і який потім витягнули з води наші військові", - йдеться в повідомленні.

На фото - трофей після комплексного відновлення. "Танк вже воює проти колишніх господарів", - додають спеціалісти.

Знищення російських Т-90 "Прорив" ЗСУ

Українські військові не вперше знищують чи залишають собі на озброєнні російські танки Т-90 "Прорив". Зокрема, Т-90 М є модернізацією бойового танка Т-90. Він обладнаний комплексом "Айнет", що дозволяє вести вогонь снарядами з дистанційним підривом. Відомо, що для вторгнення в Україну РФ використала близько 20 танків Т-90М.

Тільки за останній час ЗСУ знищили такий танк за допомогою гранати, ще один утилізували дроном у районі Соледара Донецької області, також ще одну одиницю раніше знищили і на Куп'янсько-Лиманському напрямку.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЗСУ відремонтували Т-90, який росіяни потопили у річці. Він вже "воює" проти ворога 5.00 5 1
Політика / Україна
24.06.2023 389
Еще материалы раздела «Україна»