<
НОВИНИ ДНЯ: Нардеп жорстко "пройшовся" по роботі ТЦК: забирають хворих і працівників оборонних підприємств  Мобілізація по-новому: експерт назвав ймовірну кількість чоловіків, яких призовуть  Синоптики попереджають про заморозки  Газові війни. Як РФ виманила в України кораблі, літаки та ракети і звідки космічні "борги"  У Міноборони назвали шість видів доплат для українських військових  Дощі минуть, але прохолода лишиться: якою буде погода в Україні 8 травня  РФ припинила використовувати Кримський міст для постачання зброї на фронт, - The Independentвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.06.2023 1754

Прогноз погоди на 24 червня: де литимуть дощі з грозами, а де буде спека

Синоптики попереджають про різке погіршення погоди.

У суботу, 24 червня, у багатьох регіонах України дощитиме, будуть грози та навіть град. Втім, у багатьох областей пануватиме спека. Пише ТСН. 

Про це інформує Укргідрометцентр.

В Україні - мінлива хмарність. На заході будуть помірні дощі з грозами, а місцями град та шквали 15-20 м/с. Вночі синоптики значні дощі. На решті території країни - без опадів. Втім, вдень короткочасні дощі, подекуди грози та пориви вітру 15-20 м/с. На півдні - без опадів.

Вночі температура повітря становитиме 15-20° тепла. Вдень повітря прогріється до 27-32° тепла. Трохи прохолодніше буде у західних областях: стовпчики термометрів покажуть 19-24°

Прогноз погоди в Києві та області

В регіоні буде мінлива хмарність. Вночі опадів не буде. Втім, вдень - короткочасні дощі, а місцями - грози. Під час грози пориви вітру місцями сягатимуть 15-20 м/с.

В Київській області вночі синоптики прогнозують +15-20°. Вдень температура повітря підніметься до позначок +27-32°. Вночі в Києві стовпчики термометрів покажуть +17-19°, а вдень - 28-30° тепла.

Штормове попередження

Синоптики повідомляють про погіршення погодних умов 24 червня в кількох регіонах України.  Оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

"Протягом 24 червня в західних областях грози, місцями град та шквали 15-20 м/с, вночі значні дощі", - йдеться у повідомленні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Прогноз погоди на 24 червня: де литимуть дощі з грозами, а де буде спека 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
24.06.2023 1754
Еще материалы раздела «Суспільство»