НОВИНИ ДНЯ: Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вереснявсі новини дня
Політика
Україна
26.06.2023 389

Окупанти заявили про "ліквідацію терористів" у Бердянську: серед вбитих – 16-річний підліток

Окупанти вбили у Бердянську 16-річного підлітка.

5a33b572deaf4b387cf36ea8d0ac2466_26.06.23

Представник окупаційної "адміністрації" Запорізької області Володимир Рогов заявив про вбивство двох українців у Бердянську ввечері 24 червня. Одним із загиблих був 16-річний Тигран Оганесян, якого окупанти викрадали ще у вересні 2022 року за проукраїнську діяльність. Пише ТСН. 

 

Як написав колаборант Рогов, у суботу, 24 червня, приблизно о 19-й годині, "двоє бойовиків відкрили вогонь з автоматів" на міській набережній.

Представник окупаційної "влади" Запоріжжя назвав вбитих проукраїнських бердянців "терористами". Про другого вбитого наразі нічого не відомо.

Місцевий Telegram-канал "Бердянськ сьогодні" опублікував нібито останнє відео, яке записав Тигран. На ньому хлопець каже: "Все, це смерть, пацани. Прощавайте. Слава Україні".

Як повідомляє Telegram-канал, Тигран – один із двох підлітків, яких окупанти звинувачували у спробі диверсії на залізниці і збиралися передавати справу до свого "суду". Слідчий комітет РФ 24 травня звинуватив їх у змові "задля підтримки Збройних сил України". Їм загрожувало від 10 до 20 років позбавлення волі.

"Діти перебували певний час під вартою окупантів, де піддавалися тиску та тортурам, а пізніше були під наглядом окупаційної поліції і мали там щоденно відзначатися... Зрозуміло, що перебуваючи під наглядом Тигран Оганесян не міг здійснити жодних нападів", - йдеться у повідомленні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Окупанти заявили про "ліквідацію терористів" у Бердянську: серед вбитих – 16-річний підліток 5.00 5 1
Політика / Україна
26.06.2023 389
Еще материалы раздела «Україна»