<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Україна
28.06.2023 439

На війні проти Росії загинув 21-річний український футболіст

Кирило Молоков віддав життя, боронячи батьківщину від окупантів.

214ef70d2368e23875a89ab57addd395_28.06.23

На війні з Росією загинув український футболіст Кирило Молоков. Пише ТСН. 

Про це повідомив директор черкаського МСК "Дніпро" Юрій Гончаров на своїй сторінці у Facebook.

Зазначається, що загиблому воїну був 21 рік. Футболіст загинув під час штурму ворожих позицій.

"Захищаючи Україну від російських агресорів, під час штурму ворожих позицій загинув вихованець МСК "Дніпро" Кирило Молоков. Молодий, енергійний та сміливий. Саме таким ми його запам'ятаємо. Назавжди 21. Назавжди в наших серцях", – йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що на війні з Росією загинув 25-річний український футболіст аматорського клубу "Кудрівка" В'ячеслав Савицький.

Також ми писали, що на війні з російськими окупантами загинув український футболіст Микола Жидков, який восени минулого року залишив польський клуб і вступив до лав ЗСУ.

Оценка материала:

5.00 / 1
На війні проти Росії загинув 21-річний український футболіст 5.00 5 1
Політика / Україна
28.06.2023 439
Еще материалы раздела «Україна»