НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про план перемоги: не скасовує саміт миру, а посилює позицію України  Метеорологічна осінь. Синоптики повідомили, коли відбудеться зміна сезонів і різко похолодає до заморозків  Перехід на зимовий час 2024 року: готуємося зробити це востаннє  Парламентський комітет підтримав підвищення податків для українців  Україна під дією циклону — Діденко спрогнозувала погоду на 6 жовтня  Лукашенко прокоментував заліт "Шахедів" до Білорусі: каже про "недосвідчені руки"  Комбат ТрО застрелився після втечі бійців під Вугледаром – журналіствсі новини дня
Політика
Україна
27.06.2023 460

ЗСУ чи не вперше відвоювали територію, окуповану Росією з 2014 року, − британська розвідка

Українські десантники трохи просунулися на схід від села Красногорівка, неподалік Донецька, яке розташоване на старій лінії контролю.

Про це повідомили у Міністерстві оборони Великої Британії.

“Це один із перших випадків після вторгнення Москви у лютому 2022 року, коли українські сили, найімовірніше, відвоювали територію, окуповану Росією з 2014 року”, − йдеться у повідомленні.

Британці зазначають, що нещодавні багаторазові одночасні українські атаки по всьому Донбасу, ймовірно, призвели до того, що сили “ДНР” та Чечні діють у цьому районі на піку своїх можливостей.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗСУ чи не вперше відвоювали територію, окуповану Росією з 2014 року, − британська розвідка 5.00 5 2
Політика / Україна
27.06.2023 460
Еще материалы раздела «Україна»