<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Світ
28.06.2023 580

Лукашенко про розпад РФ: "Якщо рухне Росія, ми залишимося під уламками, всі загинемо"

Диктатор вважає, що для Білорусі настали "складні часи".

b49891584427c90f6e044bfb07fecb5b_28.06.23

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко заговорив про розпад Росії. Через це він передбачає і знищення Білорусі. Пише ТСН. 

Про це він заявив у Мінську під час церемонії вручення генеральських погонів.

За його словами, в історії всього світу та, зокрема, Білорусі настав “складний період”. Диктатор каже, що “загроза глобального конфлікту ніколи не була такою близькою, як сьогодні”.

“Моя позиція: якщо рухне Росія, ми залишимося під уламками, всі загинемо. Нас намагаються ввести в оману про реальні плани Заходу. Ми виразно бачимо нову хвилю розширення НАТО та безпрецедентне нарощування потенціалу країн – членів альянсу в регіоні, зокрема в безпосередній близькості від наших кордонів. Демонстрація за демонстрацією – демонстрація сили”, – поскаржився Лукашенко.

Також він додав, що білоруські прикордонники начебто часто фіксують “провокації на держкордоні у країн-сусідів: від підкидання тіл до залітання безпілотників”.

Нагадаємо, що Лукашенко привів армію в повну бойову готовність.

Оценка материала:

5.00 / 1
Лукашенко про розпад РФ: "Якщо рухне Росія, ми залишимося під уламками, всі загинемо" 5.00 5 1
Політика / Світ
28.06.2023 580
Еще материалы раздела «Світ»