<
НОВИНИ ДНЯ: Люди на пляжі - як "живий щит": Маломуж прокоментував "приліт" по відпочивальниках у Севастополі  Рецепт кабачкових млинців на молоці  Археологи знайшли унікальні стародавні гробниці у Південній Кореї  У РФ хочуть повернути смертну кару: достатньо лише указу Путіна  “Бронь” на папері не відображається в “Резерв+”: що робити  Як зробити рол з лаваша: рецепт від фудблогерки  Всесвіт влаштований не зовсім так, як вважав Ейнштейн: сенсаційне дослідження вченихвсі новини дня
Політика
Україна
28.06.2023 348

"Зідстежуємо ворога": Залужний відвідав командування ЗСУ північного напрямку

Наші військові не втрачають пильності, ведуть розвідку та постійно працюють над покращенням своїх оборонних спроможностей.

f9ecd3b289f39636e218a9ab098a3357_28.06.23

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний провів роботу на пунктах управління Оперативного командування "Північ". Пише ТСН. 

Про це інформує пресслужба головкома у Facebook.

Разом з Залужним командування ЗСУ на північному напрямку відвідав начальник Генерального штабу ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Шаптала.

"У зоні відповідальності угруповання ворог продовжує систематичні артилерійські обстріли прикордонних районів Чернігівської та Сумської областей та застосовує диверсійно-розвідувальні групи", - йдеться у повідомленні.

Крім того, Залужний заявив, що наші військові не втрачають пильності, ведуть розвідку та постійно працюють над покращенням своїх оборонних спроможностей.

"Відстежуємо противника на Півночі, готові дати гідну відсіч", - запевнив головком ЗСУ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний підірвав соцмережі своїм відео з фронту.

Крім того, ми раніше інформували, що радник голови Офісу президента Михайло Подоляк пояснив, навіщо роспропаганда поширює фейки про Залужного та Буданова.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Зідстежуємо ворога": Залужний відвідав командування ЗСУ північного напрямку 5.00 5 1
Політика / Україна
28.06.2023 348
Еще материалы раздела «Україна»