<
НОВИНИ ДНЯ: Генштаб ЗСУ екстремально скоротять: для чого це робиться  "Дія" та "Резерв+": що відомо про нову форму військового квитка  Без опадів не обійдеться. Де 26 травня в Україні очікувати дощі з грозами  Угорщина працює над переоцінкою свого членства в НАТО, - Орбан  Чи перевіряють додаток Резерв+ на кордоні: відповідь ДПСУ  Мобілізація в Україні: що означають статуси в картці військовозобов’язаного  До України мчить антициклон: синоптик попереджає про штормвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.06.2023 1093

Україну в четвер накриють дощі і грози: синоптики уточнили прогноз

У четвер, 29 червня, у всіх областях України пройде хвиля дощів. Так, за прогнозом, до кінця місяця справжньої літньої спеки в Україні очікувати не варто.

Про це розповіла синоптикиня Наталка Діденко. 29 червня, попри дощі, в Україні очікується комфортна та тепла погода. Пише obozrevatel.com.

Так, у четвер в середньому температура повітря буде майже ідеальною для сезону – впродовж дня очікується +20…+26 градусів.

Також у цей день дощі з грозами поширюватимуться по всій території України, за винятком центральної частини, Одещини, Миколаївщини та Херсонщини, де очікується більше сонячних променів.

У Києві 29 червня періодично дощитиме. Температура повітря становитиме від +20 до +22 градусів. Нагадаємо, що синоптики дали детальний прогноз погоди по Київщині на 29 червня.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україну в четвер накриють дощі і грози: синоптики уточнили прогноз 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
29.06.2023 1093
Еще материалы раздела «Суспільство»