<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Світ
01.07.2023 421

У Зеленського відреагували на "пораду" Трампа поступитися територіями

Поступки агресорові, наголошує Подоляк, лише провокують агресію.

47c0d9d6c9fa0374db59980518935190_01.07.23

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що Україна не поступатиметься територіями заради завершення війни, яку розпочала Росія. Пише ТСН. 

У своєму Twitter представник ОП відреагував на заяву експрезидента США Дональда Трампа.

Подоляк наголошує, що це питання самоповаги та свободи. А поступки агресорові, зауважив він, лише провокують агресію.

"Примітивні угоди "територія в обмін на мир" незмінно призводять лише до ескалації конфлікту та наступних етапів війни. Будь-яка поступка агресорові обов'язково провокує його на різке розширення агресивних дій, зростання загарбницьких апетитів і бажання демонстративно обнуляти міжнародне право", - йдеться у дописі Подоляка.

Заява Трампа

Експрезидент США Дональд Трамп заявив, що російського диктатора Володимир Путін "дещо ослабив" заколот ПВК "Вагнер". Саме тому, вважає він, Україні варто погодитися на переговори з Росією. Він не виключає, що Україні доведеться "поступитися територіями Росії, щоб зупинити війну".

"Я думаю, що вони (українці - Ред.) мали б право залишити собі більшу частину того (територій – Ред.), що вони здобули, і я думаю, що Росія так само погодилася б на це. Вам потрібен правильний посередник або учасник переговорів, а у нас зараз його немає", – заявив республіканець.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Зеленського відреагували на "пораду" Трампа поступитися територіями 5.00 5 1
Політика / Світ
01.07.2023 421
Еще материалы раздела «Світ»