<
НОВИНИ ДНЯ: Що зміниться для військовозобов'язаних від 17 липня – відповідь Міноборони  Росіяни відзвітували про удар по системі Patriot. Повітряні сили кажуть, що то були макети  Насувається спека. Синоптик дала прогноз в Україні на 7 липня  У суботу Україну прогріє до +35°, подекуди - невеликі дощі  Якою буде погода в Україні вихідними: прогноз синоптикині  "Небезпечна для здоров'я людей": синоптикиня попередила про аномальну спеку в липні  5 липня в Україні буде спекотно і майже без опадіввсі новини дня
Політика
Україна
01.07.2023 446

Директор ЦРУ на початку червня відвідував Україну, йому розкрили стратегічні плани, - WP

Директор ЦРУ Вільям Бернс на початку червня таємно відвідав Україну. Йому розкрили плани звільнення українських територій від окупантів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Washington Post.

За даними джерел видання, поїздка Бернса була таємною. Під час візиту він зустрівся з президентом Володимиром Зеленським та вищим керівництвом української розвідки.

Видання зазначає, що метою візиту було підтвердити прихильність США щодо обміну розвідувальними даними, які допоможуть Україні у боротьбі з агресором.

За словами співрозмовників, у приватних розмовах українське військове керівництво висловило главі ЦРУ "бичачу" впевненість у тому, що їхня мета до осені звільнити значну частину територій, перемістити ракетні та артилерійські системи до межі з Кримом, просунутися на схід та вперше розпочати з РФ переговори після довготривалої паузи.

"Росія піде на переговори лише тоді, коли відчує загрозу", - сказав високопоставлений український чиновник.

Оценка материала:

5.00 / 1
Директор ЦРУ на початку червня відвідував Україну, йому розкрили стратегічні плани, - WP 5.00 5 1
Політика / Україна
01.07.2023 446
Еще материалы раздела «Україна»