<
НОВИНИ ДНЯ: У Міноборони назвали шість видів доплат для українських військових  Дощі минуть, але прохолода лишиться: якою буде погода в Україні 8 травня  РФ припинила використовувати Кримський міст для постачання зброї на фронт, - The Independent  Сі Цзіньпін повідомив, за якої умови підтримає мирну конференцію щодо України  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФ  Синоптикиня попередила про заморозки: де суттєво опуститься температура  Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали замінувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.07.2023 1340

Гороскоп на 3 липня для всіх знаків зодіаку: день, коли потрібно відпочити

День – чи хоча б якусь його частину – незважаючи на його будній статус, бажано присвятити відпочинку.

До речі, це зовсім не означатиме повну бездіяльність – навпаки, час треба присвятити посиленій розумовій активності, яка стане підготовчим етапом для успішної роботи в будь-якій сфері діяльності – як професійній, так і господарсько-побутовій. Пише ТСН. 

Овен (21.03 – 20.04)

Гороскоп на 3 липня для Овнів

Можна – і потрібно – миритися з людьми, з якими ви посварилися напередодні: вони теж переживають через те, що сталося, тому охоче приймуть ваше бажання налагодити стосунки.

Телець (21.04 – 21.05)

Гороскоп на 3 липня для Тельців

Вирішуючи важливе – життєве чи професійне – питання, порадьтеся… самі з собою – ніхто краще за вас не знає ситуацію зсередини, тому й правильну відповідь у змозі дати лише ви.

Близнята (22.05 – 21.06)

Гороскоп на 3 липня для Близнят

Найголовніше цього дня – не дратуватися через дрібниці: навіщо витрачати свої нервові клітини, які, як відомо, не відновлюються, на те, про що вже завтра ви, найімовірніше, і не згадаєте.

Рак (22.06 – 22.07)

Гороскоп на 3 липня для Раків

Найкраща справа для цього дня – хобі, воно не лише принесе задоволення, а й зарядить вас енергією, тож сміливо діставайте необхідне "обладнання" – спиці, п'яльця або мольберт – і займайтеся творчістю.

Лев (23.07 – 21.08)

Гороскоп на 3 липня для Левів

В будь-якій ситуації намагайтеся продемонструвати керівництву свою лояльність і надійність: воно обов'язково оцінить такі ваші якості та винагородить належним чином.

Діва (22.08 – 23.09)

Гороскоп на 3 липня для Дів

Прекрасний день для початку поїздки, причому зовсім неважливо, далекою вона буде чи не дуже – головне, хоча б ненадовго змінити за вікном картинку, яка надокучила, і забезпечити собі нові враження.

Терези (24.09 – 23.10)

Гороскоп на 3 липня для Терезів

Вас не повинні лякати перешкоди, що виникають на вашому професійному шляху: ви цілком у змозі їх подолати, до того ж вони не лише не зупинять вас, а й змусять прискоритися, оскільки дисциплінують.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 3 липня для Скорпіонів

Не варто змінювати своїх рішень, навіть якщо обставини змусять вас сумніватися в них: вже завтра ви зрозумієте, що все робили правильно, а ваші вагання лише сповільнили ваш рух до мети.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гороскоп на 3 липня для Стрільців

День бажано провести на самоті – лише так можна буде уникнути зіткнень із негативно налаштованими людьми, та й самим вдасться нікого не спровокувати на агресію.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Гороскоп на 3 липня для Козорогів

Ідеї, які сьогодні можуть спасти вам на думку, виявляться дуже багатообіцяльними й перспективними, тому щоб згодом не шкодувати, варто звернути на них пильну увагу.

Водолій (21.01 – 18.02)

Гороскоп на 3 липня для Водоліїв

Не варто ухвалювати важливе – життєве чи професійне – рішення, навіть якщо ваше оточення вас до нього підштовхуватиме: свою помилку ви потім ні на кого не зможете звернути.

Риби (19.02 – 20.03)

Гороскоп на 3 липня для Риб

Секрет успіху нинішнього дня – дотримуватися міри у всьому: в роботі, стосунках із людьми навколо, фізичній активності й харчуванні – дієта чи піст сприятливо позначаться на стані здоров'я.

Оценка материала:

5.00 / 2
Гороскоп на 3 липня для всіх знаків зодіаку: день, коли потрібно відпочити 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
03.07.2023 1340
Еще материалы раздела «Суспільство»