<
НОВИНИ ДНЯ: Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.07.2023 1842

В Україну повертається спека, але з дощами та грозами: синоптик розповіла про погоду на початку тижня

Синоптик Наталія Діденко розповіла, яка погода буде в Україні на початку нового тижня.

Як передає "Хвиля", про це вона повідомила у Телеграм-каналі.

Так, за словами Діденко, понеділок, 3 липня, в Україні розпочнеться спекою та дощами з грозами.

Зокрема, грозові дощі пройдуть у центральних областях, Харківщині, Одещині, Закарпатті, Чернівецькій та Івано-Франківській областях. На решті території країни очікується суха сонячна погода.

При цьому спека до +28+32 градусів відвідає завтра південь, схід України та Дніпро з районами. На півночі, заході та більшості центральних областей +24+29 градусів.

У Києві найближчої ночі є ймовірність невеликого дощу, день у понеділок обіцяє бути сухим та сонячним. Температура повітря у столиці 3 липня до +29 градусів.

Раніше синоптики попередили українців про аномальну погоду у липні та серпні.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну повертається спека, але з дощами та грозами: синоптик розповіла про погоду на початку тижня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
03.07.2023 1842
Еще материалы раздела «Суспільство»