<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.07.2023 1941

Синоптик розповіла про погоду в Україні на вихідних, попередивши про "важливий нюанс"

Погода в Україні у вихідні, 8-9 липня, буде досить комфортною - спаде спека, але без дощів з грозами не обійдеться. Також варто зважити на "важливий нюанс".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко у Facebook.

Погода в Україні

За словами Діденко, температура повітря впродовж дня у більшості областей України становитиме 8-9 липня "пречудові +23...+28 градусів", тож "спека вже втікатиме звідусіль".

"Лише завтра, в суботу, ще затримаються +30...+32 градуси подекуди на сході та південному сході", - зазначила вона.

За даними синоптика, дощі з грозами очікуються 8 липня на лівобережжі України, 9 липня у більшості областей буде сухо, лише на сході та в Криму пройдуть локальні грозові дощі.

Попередження від синоптика

Вихідними пориви північного вітру можуть досягати штормових значень, тобто, як зазначила Діденко, "по-людськи - буде сильний вітер".

Погода в Києві

У столиці субота та неділя очікуються переважно сонячними, із "комфортною" температурою повітря - +23...+26 градусів.

"Хіба що найближчої ночі є ймовірність короткочасного дощу з грозою. І все", - зазначила Діденко, додавши, що у Києві вихідні будуть вітряними, "задуватиме з півночі".

Погода на наступному тижні

На наступному тижні, за даними синоптика, спека "буде точно не в любимчиках в атмосфери".

"А у вівторок на півночі, на північному заході та в центральних областях взагалі "вдарять" холоди, 11 липня очікується т, страшно сказати, +18...+22 градуси", - попередила вона, додавши, що така погода протримається недовго.

Як повідомлялось, раніше синоптик Діденко вже попереджала по те, що послаблення спеки в Україні разом із літніми дощами прийде орієнтовно 7-8 липня.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптик розповіла про погоду в Україні на вихідних, попередивши про "важливий нюанс" 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
08.07.2023 1941
Еще материалы раздела «Суспільство»