<
НОВИНИ ДНЯ: Салат з печінкою, але без картоплі: смачна святкова страва зі звичайних продуктів  Коли буде Трійця 2024 року: чи змінюється дата за новим календарем, традиції і народні прикмети  Весна пішла на вихідний: частину України підморозить найближчими днями  Не восени. У Нідерландах повідомили деталі поставок F-16 в Україну  Часниковий соус "Айолі": після нього ви забудете про магазинний майонез  Синоптик розказала, яка погода чекає на українців у Провідну неділю  Австрійський Raiffeisen відмовився від угоди з Дерипаскою після тиску СШАвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.07.2023 1504

Частину України накриють грози: синоптики уточнили прогноз погоди на неділю

У неділю, 9 липня, спека відійде з усіх областей України. Температура повітря досягатиме комфортних меж – в середньому +23…+27 градусів.

Про це свідчать дані Укргідрометцентру. Так, у неділю локальні грозові дощі очікуються в основному на Лівобережжі України. Пише OBOZREVATEL.

На Заході України 9 липня буде тепло та сонячно. Дощі в цей день у цих областях не очікуються.

У деяких східних та південних областях в цей день очікуються помірні та сильні дощі. Зокрема, негода вируватиме у Донецькій, Луганській, Дніпровській, Харківській, Полтавській областях та в Криму.

У Києві 9 липня буде сухо та тепло. Місцями можлива невелика хмарність. Температура повітря сягатиме +24…+26 градусів.

Як повідомляв OBOZREVATEL, на вихідних по всій території України поступово почне спадати спека. Також у суботу-неділю частину областей накриє дощами. Найпрохолодніша погода на вихідних очікується на заході України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Частину України накриють грози: синоптики уточнили прогноз погоди на неділю 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
09.07.2023 1504
Еще материалы раздела «Суспільство»