<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.07.2023 1444

Прогноз погоди на 9 липня: частину України накриють грози

Місцями в Україні оголошено штормове попередження.  

У неділю, 9 липня, в низці областей України далі дощитиме. Місцями - грози та сильний вітер. Крім того, у деяких регіонах повітря прогріється до +30°. Пише ТСН. 

Про це повідомили в "Укргідрометцентрі".

В Україні буде мінлива хмарність. У південно-східних та східних областях дощі та грози. Опади місцями також будуть вночі в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Полтавській та Сумській областях. На решті території України - без опадів. Місцями пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с.

Температура повітря вночі становитиме 12-17° тепла. Трохи теплішою ніч буде у південній частині та східних областях - +18-22°. Вдень в Україні стовпчики термометрів покажуть 22-27° вище нуля. На Закарпатті та Одещині місцями повітря прогріється до +28-30°.

Погода в Києві

На Київщині 9 липня 0 мінлива хмарність. Опадів у регіоні не буде. Швидкість північно-західного вітру - 7-12 м/с.

Температура повітря в Києві вночі становитиме +14-16°, а вдень підніметься до +24-26°. У Київській області вночі стовпчики термометрів покажуть 12-17° тепла, а вдень - 22-27° вище нуля.

Штормове попередження

Синоптики попереджають про небезпечні метеорологічні явища в Україні у неділю. Так, 9 липня у південно-східних та східних областях будуть грози. Оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

Нагадаємо, синоптики Укргідрометцентру повідомляли, що в липні середня місячна температура повітря складатиме від 19° до 25° тепла. В Карпатах буде трохи прохолодніше - від 13-18° вище нуля.

Оценка материала:

5.00 / 2
Прогноз погоди на 9 липня: частину України накриють грози 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
09.07.2023 1444
Еще материалы раздела «Суспільство»