<
НОВИНИ ДНЯ: Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицювсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.07.2023 1625

Погода дозволить перевести подих: синоптикиня розповіла, чи чекати спеки найближчими днями

Після того, як Україну нещодавно заливало дощами, свіжа погода триватиме у країні іще кілька днів – максимальна температура повітря у понеділок у більшості областей становитиме комфортні +23+28 градусів. 

Про це заявила синоптикиня Наталка Діденко на Facebook-сторінці. Пише apostrophe.ua.

За її словами, лише на Закарпатті стовпчики термометрів можуть показати до +30 градусів. При цьому вітер буде північно-західним зі швидкістю 15-18 м/c.

У понеділок, 10 липня можливі також опади з грозами на півночі України, а також у Карпатах. Увечері дощі можуть пройти й в центральних областях.

Дощу з грозою варто чекати й жителям Києва. Вітер у столиці буде північно-західним, поривчастим, а температура повітря коливатиметься в межах +23+25 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Погода дозволить перевести подих: синоптикиня розповіла, чи чекати спеки найближчими днями 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
10.07.2023 1625
Еще материалы раздела «Суспільство»