<
НОВИНИ ДНЯ: Жорстока, радянська людина: що західні ЗМІ пишуть про нового наступника Шойгу Бєлоусова  Американська військова допомога Україні вже в дорозі — Блінкен  Війна Росії в Україні: Шольц дав обіцянку  Курячі стегенця, мариновані в кефірі: простий рецепт  Наскільки задоволені життям українські біженці у Німеччині, Польщі та Чехії, - опитування  Скільки українських біженців готові колись повернутися з Європи − дані опитування шокують  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомовсі новини дня
Політика
Світ
12.07.2023 318

Є сигнал, що в Росії може бути черговий заколот чи революція – Зеленський

Зеленський заявив, що заколот Пригожина виявив слабкість режиму Путіна.

Президент Володимир Зеленський вважає, що бойовики ПВК "Вагнер" не нападуть з півночі на Київ, а в Росії може бути черговий заколот чи революція. Пише ТСН. 

Про це Зеленський сказав в інтерв'ю ABC News.

За його словами, власник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин вчинив спробу заколоту, бо був мотивований спробою покращити своє становище в Росії.

Зеленський заявив, що заколот Пригожина виявив слабкість режиму Путіна.

"Путін не має військової сили всередині Росії, а його цивільне населення не захищене. Є сигнал, що в Росії може бути черговий заколот, революція. Більше того, є багато людей, які можуть підтримати такий заколот", – каже глава держави.

Нагадаємо, що 24 червня власник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин зупинив свій марш на Москву за 200 км від російської столиці і передумав здійснювати переворот.

Білоруський диктатор Лукашенко заявив, що домовився з Пригожиним та переконав його терористів припинити бунт. Речник російського диктатора Путіна Дмитро Пєсков заявив, що Пригожин переїде до Білорусі.

Проте 6 липня Лукашенко заявив, що Пригожин перебуває в Санкт-Петербурзі або Москві.

Оценка материала:

5.00 / 1
Є сигнал, що в Росії може бути черговий заколот чи революція – Зеленський 5.00 5 1
Політика / Світ
12.07.2023 318
Еще материалы раздела «Світ»