<
НОВИНИ ДНЯ: Журналісти знову отримають доступ до кулуарів Верховної ради  Росія намагається захистити свою авіацію від українських атак: де розмістять військові літаки   Квітень у Києві став одним з найтепліших за останні 144 роки  Коли пекти паску та фарбувати яйця на Великдень 2024  Цінніше, ніж ATACMS: аналітик назвав ключове озброєння з пакету допомоги США  Скільки українців позитивно ставляться до росіян попри війну: статистика вражає  У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордіввсі новини дня
Політика
Світ
12.07.2023 344

"Путін дискредитований": Піонтковський пояснив, хто може пришвидшити крах диктатора

Близьке оточення Путіна вже думає, як країна житиме без нього.

86a0353c10bdbc6c2746c6a164789e1f_12.07.23

Близьке оточення президента РФ Володимира Путіна розуміє, що врятувати себе і своє майно можна, усунувши диктатора від влади. Пише ТСН. 

Таку думку в інтерв'ю головній редакторці видання "ГОРДОН" Олесі Бацман висловив російський політолог Андрій Піонтковський.

"Путін дискредитований, російська політична система дискредитована, і виникла дуже сприятлива можливість для цієї групи переконати Путіна. Я навіть знаю людину, яка його переконуватиме, – це, звісно, Юрій Ковальчук", – сказав він.

Політолог вважає, що саме Ковальчук зрозумів, що "геніальний план світового панування через ядерний шантаж" Росії не вдасться і "зараз треба життя рятувати", владу і власність.

"Вони це розуміють, і без Путіна робити це набагато легше, і народу буде пояснити набагато легше", – наголосив Піонтковський.

Раніше представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов заявив, що російські "еліти" вже почали усвідомлювати, що вони програли війну в Україні і чудово розуміють, що вторгнення до нашої країни було злочином світового рівня, а не просто помилкою.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Путін дискредитований": Піонтковський пояснив, хто може пришвидшити крах диктатора 5.00 5 2
Політика / Світ
12.07.2023 344
Еще материалы раздела «Світ»