НОВИНИ ДНЯ: Ідеальний момент усе виправити: 4 знаки зодіаку отримають потужний знак від Всесвіту 11 грудня  Путін перебільшує стійкість російської економіки  Донбас і вибори під час війни: що обговорюють у мирному плані та навколо нього  Чи можливі вибори в Україні під час війни: в Раді зробили заяву  "Демілітаризована зона" з подвохом: в ЗМІ вскрили "підводний камінь" плану США  Кремль панічно відкидає будь-які вибори в Україні: в ISW розкрили справжні наміри Путіна  Більше не паперовий. Військовий квиток у "Резерв+" зробили основнимвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.07.2023 692

Ліниві пиріжки з шинкою та сиром на сковороді: дуже простий рецепт

Особливість приготування лінивих пиріжків у тому, що вони готуються швидко і з простих продуктів, а виходять апетитними та смачними.

1e57f49a034c274dd2f43a204890c525_13.07.23

Тісто готується заливне, без замішування та використання дріжджів. Смажимо на сковороді, а начинку додаємо просто в тісто. Пише ТСН. 

Складники

Для тіста:

  • кефір – 300 г;
  • борошно – 220 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • сода – 0,5 чл;
  • сіль – 1 ч.л. (без верху);

Для начинки:

  • шинка – 130 г;
  • сир твердий – 100 г;
  • яйця (варені) – 2 шт.;
  • цибуля зелена;
  • олія (для смаження).

Приготування

У миску вбийте яйце, всипте сіль. Збийте віночком. Влийте теплий кефір, всипте соду. Додайте просіяне борошно. Все добре перемішайте.

Наріжте дрібно цибулю та шинку. Сир та яйця натріть на середній тертці.

З'єднайте тісто з начинкою та перемішайте до однорідної маси без грудочок.

Розігрійте на сковороді невелику кількість олії. Ложкою викладайте тісто на невеликій відстані один від одного. Смажте пиріжки на середньому вогні 3-4 хвилини з кожного боку, під закритою кришкою і до рум'яності.

Поради

  • Перед тим, як зачерпнути тісто, занурюйте ложку у воду.
  • Шинку можете замінити будь-якою ковбасою.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ліниві пиріжки з шинкою та сиром на сковороді: дуже простий рецепт 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
13.07.2023 692
Еще материалы раздела «Суспільство»