<
НОВИНИ ДНЯ: "Я оновив свої дані": очільник УГКЦ розповів про ставлення церкви до мобілізації духовенства  Липень в Україні розпочнеться зі спеки до +37: прогноз від синоптикині  Під Києвом з'явиться Національне військове меморіальне кладовище  Найсмачніший український борщ — рецепт  Спека посилиться: синоптик розповіла про погоду на початку липня  Співпраця із Rheinmetall: в Україні відновлюють перші німецькі машини, пошкоджені у боях  Зеленський: у України із Заходом різне розуміння перемогивсі новини дня
Політика
Україна
13.07.2023 329

У Білому дому пояснили, чому Україна не отримала запрошення до вступу в НАТО на саміті

Салліван зауважив що Байден під час розмови із Зеленським представить йому обґрунтування такого рішення НАТО щодо України.

a97448d486f1f2e8bb32f64334fe2e2e_13.07.23

У Білому дому заявили, що вступ України до НАТО зараз "означатиме війну з РФ", а вони підтримують політику обережності та безпеки в Альянсі. Пише ТСН. 

Про це сказав радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван, пише CNN.

Салліван зауважив що Байден та Зеленський сьогодні, 12 липня, матимуть переговори, під час яких очільник Білого дому представить йому обґрунтування такого рішення НАТО щодо України.

Зазначимо, під час першого дня саміту НАТО у Вільнюсі президент США Джо Байден заявив, що країни-члени НАТО узгодили спільну позицію щодо інтеграції України до Альянсу. Він зауважив, що зараз для України і НАТО "дуже важливий, критичний момент". Також Байден наголосив, що для Україна зараз потребує реформ, аби вступити в Альянс.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Білому дому пояснили, чому Україна не отримала запрошення до вступу в НАТО на саміті 5.00 5 1
Політика / Україна
13.07.2023 329
Еще материалы раздела «Україна»