<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Стосується Росії. У НАТО назвали Китаю умову для гарних відносин із Заходом  Кулеба назвав дві умови для ефективності санкцій проти РФ  Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі СШАвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.07.2023 791

Повертається спекотна погода: синоптикиня розповіла, що чекати у четвер

У четвер, 13-го липня, в Україні нарешті потепліє до літнього градусного "спектру", тобто переважатиме тепла погода.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко. Пише apostrophe.ua. 

Вона зауважила, що протягом дня максимальна температура повітря підійматиметься до +25...+30 градусів, а на півдні місцями навіть до +32 градусів.

Однак у західних областях, особливо в прикарпатському регіоні, буде значно свіжіше - у межах +19...+23-ти.

Дощі, подекуди з грозами, пройдуть у західних областях, вдень та ввечері дощі дійдуть до більшості центральних областей, Житомирщини, Київщини, Чернігівщини, а також до Одещини. У прикарпатських областях та подекуди в центрі ймовірні сильні зливи, град та шквали.

У той же час на сході України, на Сумщині, Дніпропетровщині, Запоріжжі, Херсонщині, Миколаївщині та Криму опадів не передбачається.

У Києві 13-го липня відновиться спекотна погода. У столиці очікується +28...+30 градусів. Більша частина доби буде сухою та малохмарно, але ввечері пройдуть локальні грозові дощі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на думку кліматологів 2024 рік може стати найспекотнішим.

Оценка материала:

5.00 / 2
Повертається спекотна погода: синоптикиня розповіла, що чекати у четвер 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
13.07.2023 791
Еще материалы раздела «Суспільство»