<
НОВИНИ ДНЯ: Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагонвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.07.2023 105367

До України мчить антициклон: синоптик розказала, як зміниться погода

Наталка Діденко прогнозує, що 15 та 16 липня в Україні будет тепло та майже без опадів.

Антициклон Fee зумовить в Україні суху та сонячну погоду майже без опадів. Про це розказала синоптик Наталка Діденко. Пише УНІАН. 

"Впродовж 15-16 липня саме наш славний Fee зумовить практично повсюди білі хмарки, синє небо й яскраве сонце - суху погоду. Лише на Луганщині та завтра ще й на Харківщині можливі окремі короткочасні дощі з грозами", - сказала синоптик.

За її даними, гаряче повітря з Сахари поки що оминає Україну. "Температура повітря 15-16 липня становитиме ексклюзивно комфортні +25...+29 градусів, трохи свіжіше на північному сході і традиційно вище у південній частині та на Закарпатті, +28...+31 градус", - спрогнозувала вона.

Також, за даними синоптика, понад +30 може бути у неділю в західних областях України.

Погода у Києві

За прогнозом Наталки Діденко, у Києві в суботу та неділю очікується суха та переважно сонячна погода з комфортною температурою повітря +26...+28 градусів.

"У понеділок у столиці можлива спека до +30 градусів, проте вже у вівторок пройде дощ і температура повітря трохи знизиться", - спрогнозувала фахівець.

Оценка материала:

5.00 / 2
До України мчить антициклон: синоптик розказала, як зміниться погода 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
15.07.2023 105367
Еще материалы раздела «Суспільство»