НОВИНИ ДНЯ: Деякі рішення Байдена щодо України можуть допомогти Трампу, - Bloomberg  У РФ стурбовані економічними витратами на продовження війни в Україні, - ISW  Як зберегти очищену картоплю, щоб вона не потемніла  На Марсі вода могла бути ще раніше, ніж вважалося: вчені дослідили найстаріший марсіанський метеорит  В Україну йдуть дощі та мокрий сніг: де і коли буде мокро  Погода в Україні різко зміниться: готуйтеся до снігу та морозів  Сніг на сході і заході: синоптик розповіла, яку погоду в Україні очікувати 26 листопадавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.07.2023 916

М'ясо по-французьки з ананасами: рецепт улюбленої страви

Якщо вам подобається поєднання м'яса та фруктів, обов'язково приготуйте м'ясо по-французьки з ананасом.

Соковиті ананаси та твердий сир ідеально підходять до м'яса, роблячи його під час запікання соковитим, м'яким та дуже смачним. Пише ТСН. 

Складники

  • свинина (ошийок) — 500 г;
  • ананас консервований – 8 кілець (250 г);
  • цибуля ріпчаста — 2 шт.;
  • твердий сир – 200 г;
  • маслини (без кісточок);
  • майонез;
  • сіль, перець чорний мелений.

Приготування

Свинину наріжте на порційні шматки за сантиметром завтовшки. Кожен шматочок м'яса накрийте харчовою плівкою та відбийте з двох боків.

Цибулю наріжте півкільцями. Сир натріть на великій тертці.

Застеліть деко пергаментом. Викладіть свинину, кожен шматочок змастіть майонезом, посоліть, поперчіть. Викладіть цибулю, кружечок ананаса, посипте сиром. У середину ананаса покладіть маслину.

Запікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 30-40 хвилин до золотистого кольору.

Поради

  • Замість майонезу можна використовувати сметану чи грецький йогурт.

Оценка материала:

5.00 / 1
М'ясо по-французьки з ананасами: рецепт улюбленої страви 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
17.07.2023 916
Еще материалы раздела «Суспільство»