<
НОВИНИ ДНЯ: Різка зміна правил вступу на аспірантуру: що потрібно знати чоловікам призовного віку  Чи може Україна залишитися без танків: у Forbes дали чітку відповідь  Спека трохи спаде: прогноз погоди в Україні на 26 червня  День Конституції України 2024 року: коли святкуємо і чи буде вихідний  Чому під час тривоги в Києві зупиняється громадський транспорт  До України суне антициклон: як зміниться погода найближчими днями  Командири РФ кидають своїх підлеглих у "ями" та морять голодом за найменші провини, - ЦНСвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.07.2023 1135

Ідеальні квашені огірки: рецепт від Андрія Величка

Зараз саме зірковий час квашених, малосольних, хрумких огірків. А краще огірочків. Пише ТСН. 

b409993469fce4c177c94d0d25dcae83_1707.23

Інгредієнти:

  • сіль
  • вода
  • огірки
  • трави
  • часник
  • гострий перець

Рецепт дуже простий - ложка солі на літр води, огірки, та трави - обовʼязково кріп (огірки беремо молоді, а кріп - старий, з парасольками), ну ічасник з гострим перцем.

На дно посудини кріп і часник з чилі, на них огірки, залили все солоною водою і залишили на 3 дні за кімнатної температури.

Починаючи з другого дня я починаю куштувати - щоб «зловити» той самий момент, коли огірки вже почали кваситися, але ще малосольні. І от коли у вас ідеальний огірок - можна ховати до холодильника.

До речі, щоб огірки були хрумкими, потримайте їх перед заквашуванням декілька годин у холодній воді.

Андрій Величко – один із небагатьох кухарів в Україні, хто здобув кулінарну освіту в Інституті Поля Бокюза, творця "нової французької кухні".

На своїй сторінці у Facebook він ділиться з підписниками цікавими рецептами та секретами приготування страв.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ідеальні квашені огірки: рецепт від Андрія Величка 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
17.07.2023 1135
Еще материалы раздела «Суспільство»