<
НОВИНИ ДНЯ: Шольц: миру не можна досягнути без Росії, але саме вона продовжує війну  "Лялька Путіна". Дуда жорстко пройшовсь по Лукашенку на саміті миру  "Умови стали суворіші": адвокат розповів про нюанси в переогляді інвалідності на ВЛК  Дощі підуть? Синоптики дали детальний прогноз на робочий тиждень в Україні  Опади та до + 25°С: прогноз погоди по Київщині на 16 червня  Наступ чи оборона: що українці думають про стратегію у війні з Росією  Більше сонця та до +33°C: прогноз погоди в Україні на тиждень із 17 червнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.07.2023 1132

Ідеальні квашені огірки: рецепт від Андрія Величка

Зараз саме зірковий час квашених, малосольних, хрумких огірків. А краще огірочків. Пише ТСН. 

b409993469fce4c177c94d0d25dcae83_1707.23

Інгредієнти:

  • сіль
  • вода
  • огірки
  • трави
  • часник
  • гострий перець

Рецепт дуже простий - ложка солі на літр води, огірки, та трави - обовʼязково кріп (огірки беремо молоді, а кріп - старий, з парасольками), ну ічасник з гострим перцем.

На дно посудини кріп і часник з чилі, на них огірки, залили все солоною водою і залишили на 3 дні за кімнатної температури.

Починаючи з другого дня я починаю куштувати - щоб «зловити» той самий момент, коли огірки вже почали кваситися, але ще малосольні. І от коли у вас ідеальний огірок - можна ховати до холодильника.

До речі, щоб огірки були хрумкими, потримайте їх перед заквашуванням декілька годин у холодній воді.

Андрій Величко – один із небагатьох кухарів в Україні, хто здобув кулінарну освіту в Інституті Поля Бокюза, творця "нової французької кухні".

На своїй сторінці у Facebook він ділиться з підписниками цікавими рецептами та секретами приготування страв.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ідеальні квашені огірки: рецепт від Андрія Величка 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
17.07.2023 1132
Еще материалы раздела «Суспільство»