НОВИНИ ДНЯ: Останній шанс для Абрамовича. Британія пригрозила судом через гроші від продажу "Челсі"  Антициклон визначатиме погоду в Україні: до чого готуватися українцям  Вперше з часів Холодної війни Польща відновлює виробництво протипіхотних мін, - Reuters  «Із кожним днем ми ближчі до припинення вогню»: експерт про «мирні» переговори  Місячний гороскоп: що можна і чого не можна робити 18 грудня  Тепло і майже без опадів: якою буде погода в Україні 18 грудня і коли прийде похолодання  На чотири знаки Зодіаку чекає доленосний переворот найближчим часом: хто вонивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.07.2023 1167

Кабачки, смажені у клярі: класичний рецепт

Дуже проста і апетитна страва. Особливо смачною вона вдається із молодих кабачків.

Кабачок обсмажується у ніжному клярі, зберігаючи свою соковитість. Пише ТСН. 

Складники

  • кабачки — 1 шт.;
  • яйця — 2 шт.;
  • сметана — 50 г;
  • борошно — 3 ст. л.;
  • часник сушений — 1 ч. л.;
  • куркума — ¼ ч. л.;
  • сіль;
  • олія — для смаження.

Приготування

Кабачок помийте. Наріжте на кружечки.

У миску розбийте яйця, додайте сметану, часник, куркуму, сіль, дві столові ложки борошна. Перемішайте добре і додайте ще одну столову ложку борошна. Перемішайте.

Кружечок кабачка занурюйте в кляр і обсмажуйте на розпеченій сковороді з олією з двох боків, до золотистого кольору.

Поради

  • Тісто для кляру має бути густим, як сметана.
  • Сметану використовуйте будь-якої жирності.

Оценка материала:

5.00 / 2
Кабачки, смажені у клярі: класичний рецепт 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
19.07.2023 1167
Еще материалы раздела «Суспільство»