<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
24.07.2023 613

Український боксер "вирубив" суперника в першому раунді та захистив чемпіонський пояс

Сергій Богачук здобув свою 23-тю перемогу на професійному рингу.

0de1110a41cbda4d2466245b95c0d4a9_24.07.23

Український боксер першої середньої ваги Сергій Богачук ефектно переміг ганця Патріка Алоті у бою, який відбувся в ніч проти 23 липня в Санта-Інез (штат Каліфорнія). Пише ТСН. 

28-річний українець зміг нокаутувати суперника вже в першому раунді. Поєдинок тривав лише 2,5 хвилини. Із перших секунд Богачук притиснув африканця до канатів і завдавав потужних ударів.

Вирішальним у цьому бою став пропущений боксером з Гани правий хук від українця. Алоті впав обличчям на канвас рингу, але швидко зумів підвестися на ноги.

Однак рефері не став ризикувати здоров'ям Патріка і зупинив поєдинок, присудивши нашому співвітчизнику перемогу технічним нокаутом.

Таким чином, Богачук вдруге захистив пояс WBC Continental Americas, який завоював у листопаді минулого року, нокаутувавши американця Аарона Колі.

У січні 2023-го боксер з Вінниці вперше захистив чемпіонський титул, технічним нокаутом здолавши американця Натаніеля Галлімора.

У послужному списку Богачука тепер 23 перемоги на професійному рингу. Всі свої поєдинки Сергій виграв достроково. Єдиної поразки в кар'єрі він зазнав 2021 року від американця Брендона Адамса.

Оценка материала:

5.00 / 2
Український боксер "вирубив" суперника в першому раунді та захистив чемпіонський пояс 5.00 5 2
Життя та Стиль / Спорт
24.07.2023 613
Еще материалы раздела «Спорт»