<
НОВИНИ ДНЯ: "Живуть краще, ніж вдома": Золкін про проблему, яку створила Україна комфортними умовами для полонених окупантів  Хто з чоловіків втратив право на відстрочку за новими правилами: повний список  Ситуація на фронті залишатиметься складною ще щонайменше місяць, - Буданов  Погода в Україні: прогноз на тиждень, 25-30 червня  Путін випрошував зброю під час візиту до КНДР: експерт оцінив, як це вплине на перебіг війни  В Україні 24 червня очікуються дощі та грози  Спека відступить. Синоптики дали детальний прогноз на робочий тиждень в Українівсі новини дня
24.07.2023 435

Які документи необхідні для призначення житлової субсидії

Житлову субсидію можна оформити online через особистий кабінет на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України. ПФУ розробив спеціальну покрокову інструкцію.

Зазначається, що для призначення житлової субсидії необхідно надати заяву та декларацію.

Однак залежно від обставин можуть надаватись інші документи:

  • договір наймання (оренди) житла – у разі проживання заявника у житлі, що орендується;
  • копія договору про реструктуризацію заборгованості – за умови наявності заборгованості та укладання договору.

Людині, яка звертається за призначенням субсидії, необхідно пред’явити свій паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України.

Способи подачі документів:

  • особисто, через обраний (зручний, найближчий) сервісний центр Пенсійного фонду України, уповноважених посадових осіб виконавчого органу сільської, селищної, міської ради відповідних територіальних громад, ЦНАП;
  • поштою, на адресу органу Фонду;
  • online – через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду, мобільний застосунок Пенсійний фонд чи через портал Дія.

Оценка материала:

5.00 / 1
Які документи необхідні для призначення житлової субсидії 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
24.07.2023 435
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»