НОВИНИ ДНЯ: Без Америки Європа у кризі — лідери шукають шляхи підтримки України та власної оборони  Синоптики попереджають про різкі температурні гойдалки по всій Україні  В Україні засекретили дані про кількість СЗЧ та дезертирства: причина  ISW розкрив блеф Путіна про “неминучу перемогу”: які реальні успіхи та втрати армії РФ цього року  Місячний гороскоп: що можна і чого не можна робити 11–12 грудня  В Україну йде похолодання: чого чекати від погоди завтра й коли може бути мороз  По Воронежу завдано ракетного удару: росіяни бідкаються на перебої зі світлом і водоювсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.07.2023 2858

Кабачкова закуска: простий рецепт

Щоб приготувати смачну кабачкову закуску, знадобляться кабачки, шинка, яйце та крохмаль.

Найпростіший варіант такої закуски – це натерти кабачок, нарізати шинку, додати зелень та обсмажити на сковороді. Пише ТСН. 

Складники

  • кабачок — 1 шт. (невеликий);
  • шинка — 100 г;
  • яйце — 1 шт.;
  • крохмаль — 30 г;
  • кріп свіжий;
  • перець чорний мелений;
  • сіль;
  • олія.

Приготування

Кабачок помийте, очистіть. Натріть на великій тертці. Посолити і залишити на 10 хвилин. Злийте з кабачка сік, що виділився, злегка відіжміть.

Шинку дрібно наріжте. Кріп подрібніть.

У миску викладіть кабачок, шинку, яйце, крохмаль, кріп, перець. Злегка посоліть. Перемішайте.

Розігрійте сковороду з олією. Викладайте столовою ложкою кабачкову масу і обсмажуйте з двох боків до золотистої скориночки.

Поради

  • Крохмаль використовуйте кукурудзяний або картопляний.
  • Можете додати в оладки будь-які інші овочі, наприклад, кукурудзу, перець або цибулю.

Оценка материала:

5.00 / 2
Кабачкова закуска: простий рецепт 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
25.07.2023 2858
Еще материалы раздела «Суспільство»