Життя та Стиль
Суспільство
Картопля, запечена в беконі: простий рецепт
Золота картопля з хрусткою скоринкою бекону нікого не залишить байдужим.
Для приготування цієї страви необхідно вибирати картоплю середніх розмірів. Страву можна подавати з улюбленим соусом чи салатом зі свіжих овочів. Пише ТСН.
Складники
- картопля – 10 шт.;
- бекон у нарізці – 200 г;
- прованські трави;
- сіль, перець чорний мелений.
Приготування
Картоплю вимийте, обсушіть паперовим рушником, проткніть виделкою у різних місцях. Потім посоліть, поперчіть та посипте травами. Кожну картоплину оберніть смужкою бекону, викладіть на деко в один шар. Поставте запікатися в заздалегідь розігріту духовку до 200 градусів на 40-45 хвилин.
Поради
- Картоплю подавайте з улюбленим соусом або салатом зі свіжих овочів.