НОВИНИ ДНЯ: Путін його може на сніданок зʼїсти: історик оцінив можливості Трампа завершити війну в Україні  Мобілізація в РФ: російська влада здивувала планами щодо нових контрактників Міноборони  Тепло у жовтні: синоптик розповів, якою буде погода у вихідні  Більше 10 рекордів і не тільки. Синоптики підбили підсумки погоди у Києві у вересні  Коли буде бабине літо 2024: синоптик сказала, чи чекати потепління у жовтні  Осінні дощі на заході та літнє тепло на решті території: прогноз погоди в Україні на 3 жовтня  Останні дні сонця: синоптикиня анонсувала дощовий кінець тижня у Києвівсі новини дня
Політика
Україна
26.07.2023 533

Резніков розповів, як Україна може відповісти РФ у Чорному морі

Україна продовжить руйнувати логістичні лінії свого ворога.

Якщо РФ буде загрожувати Україні у Чорному морі, то нам доведеться відповісти. Пише ТСН. 

Про це заявив міністр оборони України Олексій Резніков, пише CNN.

У країні-агресорці заявили, що потужні ракетні атаки на Україну останніми днями є відповіддю на смертоносний вибух на стратегічному Керченському мосту в окупованому Криму.

"Росія намагалася пояснити, що це відповідь на якісь вибухи на їхній території, але вони воюють з мирним населенням. Тому я називаю їх мародерами, ґвалтівниками та вбивцями", - сказав Резніков.

За його словами, у нас є зброя, як у крейсера "Москва".

"Це нормальна тактика – руйнувати логістичні лінії свого ворога, щоб зупинити можливості отримати більше боєприпасів, більше палива, їжі тощо. Ось чому ми будемо використовувати цю тактику проти них", - додав Резніков.

Напередодні міністр оборони України Олексій Резніков визнав, що український контрнаступ "відстає від графіка", проте все йде за планом. Він зазначив, причиною є снаряди, артилерія та російські мінні поля.

Оценка материала:

5.00 / 1
Резніков розповів, як Україна може відповісти РФ у Чорному морі 5.00 5 1
Політика / Україна
26.07.2023 533
Еще материалы раздела «Україна»