<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  "У нас є надлишки". У Конгресі США закликали терміново передати Україні касетні бомби  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.07.2023 4086

Україну накриє нестерпна спека: синоптикиня назвали дати

Погода зміниться вже вихідними.

В Україні в перші дні серпня переважатиме поле високого тиску. Тобто це переважно без опадів. А температурні показники вже будуть дещо вищими. Вже на вихідних подекуди повернеться спека до +35°. Пише ТСН. 

Про це в коментарі NV сказала синоптикиня Українського гідрометцентру Наталія Птуха.

За її даними, від 27 липня на зміну полю зниженого тиску надійде чергове поле високого тиску. Завдяки цьому буде переважно без опадів, лише 30 липня у правобережній частині, а 31 липня на лівобережній очікуються короткочасні грозові дощі. Температура вночі очікується на рівні +12°…+18°, на півдні - до +23° та трохи вище. Вдень повітря прогріватиметься до +25°…+31 у більшості областей.

"У південній частині, а 29-30 липня також і у східних областях очікується +28…+35. Це тоді буде найспекотніше", - зазначила синоптик.

За її даними, захід та північні області залишатимуться в межах +21°…+27°.

Якою буде погода в Україні до кінця липня - читайте у новині.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україну накриє нестерпна спека: синоптикиня назвали дати 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
27.07.2023 4086
Еще материалы раздела «Суспільство»