<
НОВИНИ ДНЯ: Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на святовсі новини дня
Життя та Стиль
Автоклуб
03.08.2023 481

Водійське посвідчення в Україні: з 1 серпня іспити можна здавати безліч разів, але є умови

В Україні скасували обмеження щодо кількості спроб складання практичних іспитів для отримання водійського посвідчення. Але є умови.

3j0a0585_4_650x410_03.08.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на МВС України.

Так, упродовж року після завершення навчання в автошколі та отримання свідоцтва про теоретичну підготовку кандидат має:

  • необмежену кількість спроб для складання теоретичного іспиту;
  • необмежену кількість спроб упродовж двох років з дня видачі свідоцтва про закінчення практичної підготовки для складання практичного іспиту.

"При цьому інтервал між складанням теоретичного або практичного іспитів (у разі неуспішного складання) становить не менше ніж 10 календарних днів", - розповіли в МВС.

Крім цього, результат успішно складеного теоретичного іспиту буде дійсним упродовж одного року, а практичного, - два роки.

Як повідомлялось раніше Верховна рада підтримала законопроект № 7354, який дозволить бажаючим отримати водійське посвідчення в Україні самостійно проходити теоретичну частину перед іспитом на отримання водійського посвідчення. Докладніше про те, що змінилося і які штрафи визначено на випадок порушення порядку підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації водіїв в Україні - читайте у матеріалі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Водійське посвідчення в Україні: з 1 серпня іспити можна здавати безліч разів, але є умови 5.00 5 1
Життя та Стиль / Автоклуб
03.08.2023 481
Еще материалы раздела «Автоклуб»