<
НОВИНИ ДНЯ: Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пунктвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.08.2023 7436

В Україну йде 40-градусна спека: синоптик назвала "найнебезпечніші" регіони

В Україні у четвер, 3 серпня, очікується різке підвищення температури повітря. До кінця тижня спека сягатиме 40-градусної позначки.

162069-1_large_03.08.23

Про це розповіла синоптикиня Наталка Діденко. Пише apostrophe.ua.

За її словами, 3 серпня температура у більшості регіонів становитиме +28... +32 градусів. Максимум спека досягне +29 градусів.

Очікується протягом дня антициклональний характер погоди - переважно без опадів, тільки найближчої ночі на Лівобережжі можливі місцями грози.

При цьому надалі спека в країні тільки набиратиме обертів. Так, протягом п'ятниці, суботи та неділі можливий такий діапазон:+32...+38 градусів. Водночас, у південних та східних областях - до +40 градусів.

"У західних областях сильної спеки не передбачається. З понеділка, вівторка, з 7-8 серпня, спека поступово слабшатиме, лише східна частина України ще належатиме довшенько гарячій погоді", - додала Наталка Діденко.

У столиці України можливий дощ з грозою під вечір 2 серпня, а також найближчої ночі. Проте 3 серпня протягом дня - без опадів.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну йде 40-градусна спека: синоптик назвала "найнебезпечніші" регіони 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
03.08.2023 7436
Еще материалы раздела «Суспільство»