<
НОВИНИ ДНЯ: Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пунктвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.08.2023 4458

Спека в Україні посилюватиметься: карти погоди до 7 серпня

Починаючи із четверга, 3 серпня, в Україні очікується різке підвищення температури повітря і щодня спека лише посилюватиметься.

big_609453_04.08.23

Якою буде погода в різних регіонах України до кінця тижня розповідає "Апостроф" із посиланням на Укргідрометцентр. Пише apostrophe.ua.

Так, у  п'ятницю, 4 серпня, спека лише посилиться. На півночі, півдні, у центрі та на сході температура повітря сягне 32 градусів. А от на заході буде дещо свіжіше через дощову погоду - там стовпчики покажуть від 26 до 28 градусів. Зокрема, короткочасні опади з грозами очікуються у Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській та Закарпатській областях.

Субота, 5 серпня, буде сонячною для жителів майже всієї України, окрім західних областей. На більшості територій термометри покажуть близько 33 градусів, а подекуди й всі 35. При цьому, у Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській та Закарпатській областях очікуються помірні дощі з грозами, а температура коливатиметься від 29 до 31 градуса.

У неділю, 6 серпня, ситуація суттєво не зміниться, а температура повітря стане ще вищою - на сході та півдні вона сягне 37 градусів. А от на заході так само дощитиме. Дощі цього дня очікуються також на Вінниччині та Хмельниччині.

У понеділок, 7 серпня, спека почне спадати у більшості областей України. На заході України термометри покажуть 19-20 градусів та очікуються короткочасні дощі зі сливами. У центрі та на півночі стовпчики термометрів сягнуть 31 градуса, при цьому також дощитиме в цих регіонах. А от на сході та на півдні температура 35 градусів все ще триматиметься, попри помірну хмарність.

Оценка материала:

5.00 / 1
Спека в Україні посилюватиметься: карти погоди до 7 серпня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
04.08.2023 4458
Еще материалы раздела «Суспільство»