<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.08.2023 2734

Місцями до +40. Синоптик попередила про спеку в Україні в неділю

У неділю, 6 серпня, в Україні почнеться обіцяна синоптиками спека. Місцями температура повітря прогріється до "пекельних" +40 градусів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook синоптика Наталки Діденко.

6 серпня в Україні протягом дня очікується +32+38, подекуди ймовірно до +38+40 градусів.

У західних областях очікується візит атмосферного фронту - тому там короткочасні грозові дощі та поступове зниження температури повітря. Крім того, в регіоні буде рвучкий вітер.

В неділю, 6 серпня, на фоні сильної спеки в Україні південно-східний вітер може досягати штормових значень, вітер сягатиме 15-22 метрів за секунду.

Ситуація в Києві

Температура в столиці завтра може сягнути +35+37 градусів. Що перевищуватиме сьогоднішні показники.

Спеку доповнить сильний південно-східний вітер. Штормові пориви до 15-20 метрів за секунду.

Зауважимо, що тривале перебування під прямими сонячними променями може призвести до різко негативних наслідків. Найпоширенішими серед них є тепловий і сонячний удари. Ці два стани мають досить схожі симптоми, але різні алгоритми усунення.

Оценка материала:

5.00 / 1
Місцями до +40. Синоптик попередила про спеку в Україні в неділю 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
06.08.2023 2734
Еще материалы раздела «Суспільство»