<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.08.2023 2703

Прийде рано і буде холодною? Синоптики дали свіжий прогноз на осінь 2023

Осінь в Україні може прийти раніше і буде прохолоднішою, ніж минулого року. Такий попередній прогноз дають синоптичні ресурси.

Дізнайтеся з матеріалу rbc.ua, що буде з погодою в осінні місяці 2023 року.

Холоднувато, але сонячно

За прогнозами Wisemeteo, осінь 2023 року буде досить прохолодною та сонячною. Порівняно з минулим роком, цьогорічна осінь буде менш сухою.

При цьому у середньому велику кількість опадів у сезоні не очікується. Середня добова температура, за попередніми прогнозами становитиме +8 градусів.

Яким буде вересень 2023

Синоптики прогнозують, що вересень 2023 року покаже себе "типовим осіннім місяцем". Перші по-справжньому характерні для сезону температурні показники настануть 1 вересня, що раніше порівняно з вереснем 2022 року.

Температура в середньому буде +12 градусів, що нижче, ніж минулого року. Великої кількості опадів не передбачається.

Жовтень 2023 буде дуже осіннім

Температура буде низькуватою. До 8 жовтня коливатиметься від +2 до +3 градусів. На початку місяця очікується тепла, суха погода. У деякі дні стовпчик термометра покаже до 17 градусів, що нижче в порівнянні з жовтнем 2022 року.

Опадів у середині сезону буде небагато, основна маса їх випаде в середині місяця.

Синоптики обіцяють "теплий" листопад

Середня температура листопада 2023 очікується близько +3 градуси. Проте мінуси прийдуть ближче до кінця місяця - тоді середньодобова температура очікується нижче нуля.

У той же час прогноз на листопад 2023 року менш сприятливий, ніж аналогічного місяця минулого сезону. Суттєвих опадів у листопаді не прогнозується.

Важливо!

Пам'ятайте, що попередні прогнози погоди формуються на основі минулорічних показників. Тому вони скоріше орієнтовні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Прийде рано і буде холодною? Синоптики дали свіжий прогноз на осінь 2023 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
06.08.2023 2703
Еще материалы раздела «Суспільство»