<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.08.2023 1701

Спека спаде, прийдуть дощі: яка погода в Україні буде протягом тижня

Вихідні будуть спекотними майже в усіх областях, на півдні повітря прогріється до +38 градусів. А з понеділка опади пройдуть на заході, півночі та в центральних районах.

Погода в Україні протягом тижня зміниться — спека спаде, натомість прийдуть грози та зливи. Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометцентру. Пише ФОКУС. 

У неділю, 6 серпня, буде ще спекотніше. Середня температура повітря становитиме 36 градусів, а на півдні — до 38, опади малоймовірні.

Із понеділка, 7 серпня, прибуде свіже повітря. У центральних регіонах синоптики прогнозують максимум +28...+30, а на заході істотно похолодає до +18...+21. Високі температури до +38 градусів залишаться на півдні та сході.

Опади очікуються на заході, півночі та в центральних районах. А 8 серпня спека спаде до +19...+26 у західних, північних і центральних областях. На півдні України — від +26 до +31 градуса.

Фокус раніше писав, що серпень в Україні може бути аномально теплим. Сильну спеку прогнозували в першій декаді місяця.

Оценка материала:

5.00 / 1
Спека спаде, прийдуть дощі: яка погода в Україні буде протягом тижня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
06.08.2023 1701
Еще материалы раздела «Суспільство»