<
НОВИНИ ДНЯ: Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  Реновація житла: в Україні планують розв'язати проблему "хрущівок"  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
06.08.2023 2080

Тризуб підняли на «Батьківщину-матір» у Києві

Вранці 6 серпня у парку Слави встановили тризуб на щит монумента "Батьківщина-мати".

630_360_1691301213-432_06.08.23

Як передає Укрінформ, про це ексміністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко повідомив у Телеграмі.

"Це сталось! Український тризуб на своєму місці. Це був складний, відповідальний, історичний проєкт. Дякую всім, завдяки кому це сталось - донори, проектанти, будівельники, скульптор, працівники Музею Війни, всі, хто вболівав за ці зміни та підтримував", - написав Ткаченко.

Він також повідомив, що остаточні роботи планують завершити до 24 серпня.

Як передає Укрінформ, у липні Державна інспекція архітектури та містобудування України видала дозвіл на ремонт щита монумента "Батьківщина-мати" у Києві. Проєктними рішеннями передбачена заміна встановленого на щиті радянського герба на Тризуб.

Оценка материала:

4.00 / 4
Тризуб підняли на «Батьківщину-матір» у Києві 4.00 5 4
Життя та Стиль / Столиця
06.08.2023 2080
Еще материалы раздела «Столиця»