<
НОВИНИ ДНЯ: ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  Картопляна піца: незвичайний рецепт  Шкільні програми в Україні планують спростити: що зміниться для учнів і вчителів  Тепла не чекати? Коли закінчиться травневий "льодовиковий період"  Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрпризвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.08.2023 4329

До України йде похолодання: погода на 8 серпня

Дощі з грозами пройдуть на заході, півночі та подекуди у центральних областях.

Атмосферні фронти принесли до України дощі з грозами і послаблення спеки. Пише ТСН. 

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

8 серпня, очікується на заході +18 +22, на сході та південному сході +29+34, на решті території України +23+29 градусів.

Дощі з грозами пройдуть на заході, півночі та подекуди у центральних областях. На сході - сухо.

На півдні майже скрізь сухо, лише на Одещині буде дощ з грозою.

У Києві дощ та гроза більш ймовірні в другій половині дня вівторка. Температура повітря становитиме комфортні +23+25 градусів.

За даними Укргідрометцентру, нинішній серпень прогнозується таким же спекотним і дощовим, як і липень. Середня місячна температура – 20-25 градусів тепла, в Карпатах – 16-18 градусів, що на 1,5-2 градуси вище за норму. Однак середні значення за місяць не відобразять повної картини: серпень ближче до кінця буде помітно холоднішим за липень, а ось перша його половина – спекотнішою, особливо в сонячні дні.

Оценка материала:

5.00 / 3
До України йде похолодання: погода на 8 серпня 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
08.08.2023 4329
Еще материалы раздела «Суспільство»