<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
09.08.2023 442

15, 16, 17 вересня – Київська опера на Подолі з мюзиклом Бориса Севастьянова «Піноккія»

Відкриття 42 театрального сезону, мюзикл «Піноккія»

Два ока, дві руки, дві ноги, голова – і вже людина…Якби ж то. Стати людиною, оживити своє серце, виплекати душу, зберегти чисту свідомість – як? Особливо у непростому світі непроглядної омани і таких принадних спокус. І ми знову і знову шукаємо відповіді на важливі питання у світовій творчості, але оновлюємо, осучаснюємо та робимо відповідними викликам часу.

Хай вирує навколо нас біда, а ми не здаємось, творимо… Бо найбільша біда для митця – тиша на сцені і клямка на дверях до театру. А для глядача – самотність, особливо, коли навколо панує горе. Музи під час війни мають свою неперевершену місію – виривати з пекла в чистий, прекрасний світ мистецтва. Тут, за завісою, зло здоланне і смішне, добро завжди мудре і творче, а людина обов’язково прагне та, врешті, стає кращою версією себе.

Наша перша у світі лялькова дівчинка Піноккія – нерозважлива і смілива, бунтівниця і новаторка, наївна і витівниця. Дерев’яна мала від початку забере вас у вир свого творчого зростання, дивуватиме шаленими забавами, підкорить нестримною харизмою і остаточно полюбиться.

А тим часом останні приготування закінчуються… Наша пустунка ось-ось увірветься в креативний простір міста…

15, 16, 17 вересня – Київська опера на Подолі з мюзиклом Бориса Севастьянова «Піноккія»

Межигірська, 2, Київська опера на Подолі.

Оценка материала:

5.00 / 2
15, 16, 17 вересня – Київська опера на Подолі з мюзиклом Бориса Севастьянова «Піноккія» 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
09.08.2023 442
Еще материалы раздела «Столиця»