<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може знятися з президентських виборів у США та висунути заміну, - Spiegel  Чому більшість помісних церков досі не визнають ПЦУ: Епіфаній пояснив  Дві великі країни НАТО конкурують у питанні допомоги України — експерт  Чому європейці та американці не їдять гречку, хоча вона й дуже корисна: відповідь неймовірна  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  Всеобщая мобилизация в Украине: к чему готовиться всем военнообязанным в мае  В ЄС відповіли, в яких кордонах Україна увійде до обʼєднаннявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.08.2023 1369

Погодні "гойдалки" триватимуть: синоптики дали прогноз до кінця тижня в Україні

Згідно з прогнозом синоптиків, найближчими днями в Україні буде нестабільна погода. Очікується чергування сонячних періодів та дощів, а температура залишатиметься в комфортних межах.

На цьому тижні в Україні вже не очікується потужної спеки, проте час від часу можливі опади. Про це йдеться у прогнозі Укргідрометцентру. Пише OBOZREVATEL.

Так, 10 серпня в західних областях, а також у деяких східних областях пройдуть короткочасні дощі та грози. На решті території України збережеться погода без опадів. Температура перебуватиме у комфортних межах: трохи прохолодніше очікується в західних областях – +21…+23, тепліше у центральних – +25…+27, та найтепліше буде на сході та півдні України – +27…+30 градусів.

11 серпня синоптики прогнозують короткочасні дощі та грози по всій території України. Лише вночі у деяких північних та західних областях буде без опадів. Температура впродовж дня триматиметься у межах +21…+23 градуси. Тепліша погода очікується на півдні та деяких східних областях України – +27…+29.

12 серпня у більшості областей України протягом дня погода буде сухою та сонячною. Дощі очікуються на півночі України, зокрема, на Київщині, Житомирщині, Чернігівщині, Сумщині, Полтавщині та Харківщині. Найпрохолодніше цього дня буде на заході України – +21…+23 градуси. Найтепліше буде у південних областях, зокрема, на Одещині, Херсонщині, Миколаївщині, Запоріжжі та в Криму – +28…+30 градусів.

У неділю, 13 серпня, в Україні буде сонячна та доволі тепла погода. Опадів у цей день не очікується. Стовпчики термометрів в середньому показуватимуть +24…+27 градусів. Більш спекотна погода очікується на півдні – +28…+30 градусів.

Раніше синоптики попереджали, що у серпні-2023 погода порадує українців сонцем і спекою, проте буде достатньо і дощів із грозами. Останній місяць літа буде більше схожим на липень.

Оценка материала:

5.00 / 1
Погодні "гойдалки" триватимуть: синоптики дали прогноз до кінця тижня в Україні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
10.08.2023 1369
Еще материалы раздела «Суспільство»