<
НОВИНИ ДНЯ: В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупненнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.08.2023 721

В Україну повернеться спека до +37 градусів: синоптикиня назвала терміни

Наступного тижня в Україну повернеться спека до +35 +37 градусів. Найгарячіше буде на півдні та сході країни, літня погода встановиться вже з понеділка, 14 серпня.

Такий прогноз озвучила українська синоптикиня Наталка Діденко. За її словами, 10 серпня на заході України, а в другій половині дня та ввечері й на Лівобережжі очікуються грозові дощі, ймовірно зі шквалами та градом. Пише OBOZREVATEL.

На решті території переважатиме суха погода. На заході передбачається +20 +23 градуси, на сході +30 +34, на півдні +28 +33 градуси, на півночі +24 +27 градусів, у центральних областях +24 +29, на Дніпропетровщині до +30 градусів.

У Києві опади малоймовірні, температура повітря до +25.

Кінець тижня в столиці буде прохолодним, +19 +22 градуси, з періодичними дощами, прогнозує синоптикиня.

"А ось із понеділка літо схаменеться і організує знову спеку та сонячну погоду. І наступними вихідними, 19-20 серпня, стовпчики термометрів знову перемахнуть через атмосферний тин у бік градусних 30-ток. Взагалі, очікується в другій половині наступного тижня в Україні +30 +35, на півдні та сході до +35+37 градусів", – розповіла Наталка Діденко.

Як повідомляв OBOZREVATEL:

– За прогнозом синоптиків, найближчими днями в Україні очікуються погодні гойдалки. Сонячні періоди чергуватимуться з дощами, але температура залишиться в комфортних межах.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну повернеться спека до +37 градусів: синоптикиня назвала терміни 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
10.08.2023 721
Еще материалы раздела «Суспільство»