<
НОВИНИ ДНЯ: Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагонвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.08.2023 6381

В Україну увірветься сильний шторм: синоптики попереджають про серйозну небезпеку

У західних областях України температура повітря опуститься до +12 градусів тепла. Україну накриють грозові дощі.

Погода в Україні 11 серпня раптово стане прохолодною. Однак у деяких областях збережуться спекотні температури повітря. Про це повідомляє Укргідрометцентр. Пише Главред. 

У цей день синоптики оголосили І рівень небезпечності через сильні грози у всіх областях України, крім Київської, Житомирської, Вінницької та Одеської областей. На Лівобережжі 11 серпня очікуються град та шквали 15-20 м/с. Значні дощі очікують також у Дніпропетровській, Полтавській, Харківській та Сумській областях.

Однак у Київській області очікують значну пожежну небезпеку.

Погода на 11 серпня

Погода в Україні 11 серпня буде хмарною з проясненнями. Вітер буде переважно північним і досягатиме 7-12 м/с. Лише у східних областях напрямок вітру буде східним.

"Температура вночі 12-17°, у східних та південних областях 17-22°; вдень 21-26°, на сході країни та на Одещині до 29°", - йдеться у повідомленні.

Температура опуститься до +12

За даними meteoprog, 11 серпня температура в Україні опуститься до 12 градусів тепла. Найхолодніше в цей день буде на території Львівської та Житомирської областей. Водночас спекотно буде в Луганській та Донецькій областях. Там температура повітря підвищиться до +32 градусів тепла.

Погода 11 серпня у Києві

Погода у Києві 11 серпня буде хмарною. Однак очікуються прояснення, опадів не прогнозують. У цей день очікується північний вітер, швидкість якого буде досягати 5-10 м/с.

"Температура по області вночі 12-17°, вдень 21-26°; у Києві вночі 14-16°, вдень 23-25°", - повідомляє Укргідрометцентр.

Погода на серпень в Україні

Раніше синоптики розповіли, якою буде погода в Києві влітку 2023. Виявилось, що серпень у столиці буде найхолоднішим з трьох літніх місяців. Максимальна температура повітря вдень складе +28 градусів, а мінімальна температура в столиці вночі - 13 градусів. Найтеплішим днем серпня стане 21 число, а найхолоднішим – 14 серпня.

Пізніше синоптики розказали, якою буде погода в останній місяць літа. В перші дні серпня (1-2 числа) переважатиме поле високого тиску. Опадів у цей період не очікується, розпочнеться справжня спека.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну увірветься сильний шторм: синоптики попереджають про серйозну небезпеку 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
11.08.2023 6381
Еще материалы раздела «Суспільство»