<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Уряд України оприлюднив дані про зарплати прем’єра та віце-прем'єрів  Чи є загроза з Придністров’я: у ГУР доповіли про ситуацію зараз  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Нафтогазова галузь РФ зіткнулася з кадровими проблемами через мобілізацію, - Bloomberg  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновниківвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.08.2023 593

Де за кордоном можна обміняти українське посвідчення водія

Електронне посвідчення водія за кордоном можна обмінювати в центрах ДП "Документ".

Про це повідомляє пресслужба МВС України.

"Послугою можна скористатися у випадках, коли посвідчення протерміновується, якщо водій змінює прізвище, ім’я тощо або коли пластиковий бланк затерся і написи не читаються", - йдеться в повідомленні.

Водночас обмінювати його на національні посвідчення інших країн - таких вимог не існує, оскільки сучасне посвідчення водія, видане в Україні, є посвідченням європейського зразка.

Від початку 2023 року уже обміняно понад 21 тисячу посвідчень за кордоном.

Нагадуємо, ДП "Документ" має наразі центри в 11 містах Європи. Це, зокрема, Гданськ, Стамбул, Братислава, Кельн, Мадрид, Краків, Вроцлав, Прага, Берлін, Валенсія, Варшава.

Оценка материала:

5.00 / 2
Де за кордоном можна обміняти українське посвідчення водія 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
12.08.2023 593
Еще материалы раздела «Суспільство»