<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.04.2024 207

Українці кинулись масово дарувати автомобілі через посилення мобілізації

Сервісні центри МВС в квітні спостерігають значне зростання кількості реєстрацій транспортних засобів.

Про це повідомляє Укравтопром із посиланням на Головний сервісний центр МВС. Такою є реакція українців на закон №10449 про мобілізацію.

Зазначається, що найбільше спостерігається попит на перереєстрацію по договору купівлі-продажу та дарування. Зокрема, з початку місяця було оформлено 110997 заяв за договорами купівлі-продажу, а за аналогічний період березня – 74389.

Також впродовж останнього часу значно збільшилась кількість перереєстрацій автотранспорту за договором дарування. За перші три тижні квітня здійснено 2564 таких операцій, що майже у 6 разів більше, ніж за аналогічний період березня.

Як повідомлялося, за новим законом про мобілізацію на потреби військових можуть вилучати авто у тих українців, які мають більше одного транспортного засобу.

Оценка материала:

5.00 / 3
Українці кинулись масово дарувати автомобілі через посилення мобілізації 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
24.04.2024 207
Еще материалы раздела «Суспільство»