<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі та грози, але не всюди. Синоптики розповіли про погоду на 29 квітня  В Україні заблокували понад 2500 сайтів онлайн-казино, - Офіс генпрокурора  В Україні від 1 травня набувають чинності важливі зміни до ПДР: що треба знати водіям  Місцями з дощами, проте дуже тепло: прогноз погоди на 29 квітня  Лубінець жорстко розкритикував федерацію Червоного Хреста, за захист інтересів Росії  В ISW пояснили, що допоможе Силам оборони звільнити всі окуповані РФ території  Скільки систем Patriot потрібно Україні для захисту: Зеленський назвав цифру всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.08.2023 969

Буде спекотно та сонячно: коли в Україні пригріє до 37 градусів

На початку тижня у частині областей відчутно похолодало. Втім, уже незабаром температура знову зросте.

Джерело: Наталка Діденко, пише 24tv.ua.

Вже незабаром в Україні очікується спекотна та сонячна погода. Подекуди навіть буде 37 градусів тепла. Про це повідомляла синоптикиня Наталка Діденко.

Коли повернеться сильна спека

Діденко зазначила, що з понеділка літо схаменеться і знову організує спеку та сонячну погоду.

І наступними вихідними, 19 – 20 серпня, стовпчики термометрів знову перемахнуть через атмосферний тин у бік градусних 30-ток,
– додала синоптикиня.

Також зауважила, що у другій половині наступного тижня в Україні очікується +30...+35 градусів. Ба більше, у південних та східних областях +35...+37.

У столиці зафіксували новий температурний рекорд

До речі, 7 серпня 2023 у Києві зафіксували новий температурний рекорд. Так, за даними спостережень метеостанції Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського, ніч на 6 серпня у столиця виявилася найтеплішою. Так, температура повітря не опустилася нижче, ніж +21,2 градуса.

Оценка материала:

5.00 / 2
Буде спекотно та сонячно: коли в Україні пригріє до 37 градусів 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
13.08.2023 969
Еще материалы раздела «Суспільство»