<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Політика
Україна
15.08.2023 378

Ракети, якими Росія цієї ночі обстріляла Україну, були виготовлені цього року і мали іноземні мікросхеми, - Єрмак

Ракети, якими Росія цієї ночі обстріляла Україну, були виготовлені цього року.

Про це повідомив керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак.

“Цієї ночі росіяни обстріляли Україну, зокрема, ракетами Х-101. Ці ракети були виготовлені росіянами цього року. В Х-101, що були випущені у квітні, є приблизно 30 іноземних мікросхем”, - йдеться в повідомленні.

За словами Єрмака, інформація збирається: Україна працюємо з партнерами, регулярно комунікуємо з ними з цього питання Уряди партнерів також працюють з виробниками і постачальниками мікросхем.

Вже було запроваджено обмеження, але санкції потрібно посилювати, щоб Росія не могла отримувати критичні компоненти і виготовляти ракети.

Група Макфола-Єрмака надає відповідні пропозиції.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ракети, якими Росія цієї ночі обстріляла Україну, були виготовлені цього року і мали іноземні мікросхеми, - Єрмак 5.00 5 2
Політика / Україна
15.08.2023 378
Еще материалы раздела «Україна»